På FSS jobbar vi varje dag för att förbättra skolungdomars vardag och liv. Det gör vi genom aktiv intressebevakning, samarbete med elev- och studerandekårer och kompetensbyggande aktiviteter och evenemang för unga.

Vi vill att alla skolungdomar känner att de har en värdefull kontakt med oss och att de åker hem från FSS evenemang fyllda av inspiration och nya idéer. För att utveckla den här biten i vår verksamhet söker vi nu en verksamhetskoordinator för att komplettera vårt team under det kommande verksamhetsåret.

Om tjänsten:
Som verksamhetskoordinator jobbar du med medlemsservice och evenemangskoordinering samt vid behov hjälper till med andra administrativa uppgifter. Verksamhetskoordinatorn jobbar tätt ihop med verksamhetsledaren och ordförande samt håller kontakt med styrelsen i utvecklingsarbetet. Arbetet är lärorikt, omväxlande och i varierande tempo.

Till verksamhetskoordinatorns arbetsuppgifter hör bland annat att

  • Sköta studiekortsservicen
  • Upprätthålla kontakten med medlemmarna
  • Utveckla medlemsförmånerna
  • Koordinera evenemang

Verksamhetskoordinatorn anställs från och med 1 november och kontraktet gäller till sista juni, med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är 15 timmar per vecka och går till exempel bra att kombinera med studier. Med tanke på arbetsuppgifterna kan kvälls- och helgarbete förekomma. Lönen är 840 euro per månad.

Vad söker vi?
Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga, kan leda ditt eget arbete och samarbeta med andra. Du inspireras av att arbeta med unga och trivs när arbetsuppgifterna är en blandning av rutinmässigt jobb och helt nya idéer. Arbetsspråket är svenska men det förutsätts också kunskaper i finska och engelska. Vi uppskattar om du har tidigare erfarenhet av kundservice eller evenemangsplanering men ett starkt engagemang brukar också räcka långt inom tredje sektorn.

FSS som arbetsplats:
Vi är en väldigt flexibel arbetsplats där det ofta går att anpassa under vilka tider och varifrån man jobbar men vi strävar alltid efter att träffas varje vecka på kansliet för att upprätthålla en god arbetsgemenskap. Personalen erbjuds ändamålsenliga arbetsredskap, moderna arbetsutrymmen i centrala Helsingfors, trevliga arbetskollegor samt minnen för livet. Förbundet jobbar kontinuerligt för att vara en så trivsam arbetsplats som möjligt.

Skicka in en fritt formulerad ansökan och CV till verksamhetsledare Elin Svedman (elin.svedman@skolungdom.fi) senast tisdag 18 oktober. Ange “Verksamhetskoordinator” i ämnesraden. Arbetsintervjuerna ordnas enligt överenskommelse på vårt kansli på Kaserngatan 1, men vi är även öppna för andra arrangemang. Tilläggsinformation ges  av verksamhetsledare Elin Svedman, tfn 050 565 8390, elin.svedman@skolungdom.fi.

Vi önskar att personer av olika ålder, bakgrund och kön söker jobb hos oss. Alla arbetssökande behandlas likvärdigt i enlighet med vår likabehandlingsplan. Vi använder oss av anonym rekrytering i rekryteringsprocessen.

Finlands Svenska Skolungdomsförbund är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för elever i grundskolans övre årskurser, studerande på andra stadiet och på folkhögskolor.