Finlands Svenska Skolungdomsförbund söker nu volontärer till vårt 60:nde årsmöte, Elevriksdagen!

FUNKKIS ANMÄLAN

I år arrangeras Elevriksdagen fredag–söndag 26-28.4 i KARIS

Inkvarteringen sker i Karis högstadium och Karis-billnäs gymnasium. Program under dagen ordnas i Västra Nylands Folkhögskolas lokaler. Alla lokaler ligger på gångavstånd från järnvägsstationen. 

Under Elevriksdagen så fungerar funkkisar som en hjälpande hand till arrangörerna, t.ex. Ser till att delegaterna kommer från A till B, hjälper till med program, kokar kaffe och mycket annat roligt. Funkkis uppdraget passar perfekt för dig som inte kan vara medlem i FSS, men ändå vill vara med och förverkliga ERIK. I uppdraget får du evenemangserfarnhet som du även kan använda till dina studier, t.ex. Kortare praktik eller extra curricula (IB). Mat, inkvartering, resor och härligt umgänge ingår i evenemanget.

Inför evenemanget ordnar vi två distanstillfällen med information. En är till för funkkis teamet för att ni ska få lära känna varandra och den andra är med hela arrangörsteamet. Tillfällena ordnas på distans och det huvudssakliga syftet är att se till att ni är så förberedda som möjligt inför helgen. 

Vi ser gärna att funkkisar anländer till Karis på fredag morgon. Ifall ni reser längre ifrån ifrån får ni gärna anlända till Helsingfors på torsdag, övernatta på kansliet och åka till Karis på fredag morgon. Vi har bokat ett utrymme i skolan för att starta igång evenemanget på bästa sätt. Mera information om resor och tider kommer inom kort. 

För denna gång behöver vi så många funkkisar som möjligt.  Sista dagen att fylla i formuläret är söndagen den 17 mars. 

Mera information om ERIK. 

Fyll i anmälan nedan och hör av dig till Cecilia eller Niko vid frågor, kommentarer eller önskemål:

cecilia.huhtala@skolungdom.fi / 050 322 7715

niko.partanen@skolungdom.fi / 045 844 4660

Ifall du vill nå hela arrangörsteamet kan du skicka till info@skolungdom.fi